Canalblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Vend propriété viticole avec chambres d'hôtes

En venda celler i casa rural

Fachada casa Norte

 

Fachada casa Sur

 

2

 

4

 

 

 

 

Masia del Segle XIII fortificada , restaurada amb dues torres dels Templers. (Documentada des del Any 1247). 460 m2 construïts , amb possibilitat d'ampliar 156 m2 addicionals.

Apartament amb quatre dormitoris, un bany, una gran sala d'estar (saló, menjador , cuina), una gran terrassa, (Per finalitzar: un bany, un despatx , una bugaderia i un trastero).

Casa rural amb habitacions ( també es pot llogar sencera ) en ple funcionament, amb clientela i tots els permisos.

Una gran entrada amb antiga premsa de raïm, un menjador amb llar de foc de pedra, una gran cuina, un rebost amb forn de pa antic, un saló biblioteca, una sala de jocs per els nens, un pati amb barbacoa, cinq dormitoris, cinq banys.

Vins biodinàmics ecològics i vins naturals amb marca registrada ( TTs ). Celler amb material, clientela i autoritzacions.

Verger de cirerers i altres arbres fruiters ( 0,5 ha ). Hort ( 0,3 ha ). Bosc ( 28 ha ).

6,80 hectàrees de vinya ecològica biodinàmica en DO Penedès (from 1997). Syrah - 2,52 hectàrees. Merlot - 1.36 hectàrees. Tempranillo - 1,05 hectàrees. Pinot Negre - 1,00 hectàrees. Chardonnay - 0.87 ha. Plantació Kiwis - 0,30 hectàrees.

Bona vista , a 4 km del poble i 1 quilòmetre del primer veí. Tranquilitat total, a nomes 30 km de les plages de la costa daurada. Pou d'aigua propi. Energia fotovoltaica i grup electrogen (bateries noves). Calefacció central de gas propà. Planta de tractament d'aigües residuals ecològica ( llagunatge)

Publicité
Publicité
Vend propriété viticole avec chambres d'hôtes
Publicité
Visiteurs
Depuis la création 207
Publicité